SHR Behandlingar

SHR- Laser Ansiktsbehandling

  • Skinrejuvenation/Lättare Hudåtstramning -SHR/  är en behandling som gör att din hud får en jämnare ton och ett slätare intryck genom att hudens nybildning till kollagen stimuleras. Det krävs vanligtvis 3–5 SHR behandlingar med 3-4 veckors intervall för att få ett hållbart resultat. Oftast ser man en förbättring efter varje behandling.
  • Pigment terapi -En vanlig och väldigt effektiv behandlingsmetod på pigmentfläckar och ojämn hudton är laser och ipl . Både laser och IPL är ljus. Skillnaden är att laser består av ett enda sorts koncentrerat ljus medan IPL består av flera typer av ljus.  Laser kan på så vis användas med större precision och effekt. Efter ljusbehandlingen ser man hur pigmentfläckarna blir mörkare och inom ett par dagar stiger pigmentet mot hudytan som små svarta korn som stöts av. Inom två veckor har pigmentfläckarna försvunnit eller bleknat betydligt.  Oftast det brukar att behövas 3-5 behandlingar, med 3-4 veckors intervaller .Beroende på hur mycket pigmentfläckar man har.

SHR Behandlingar kan även användas på lättare acne och problemhy genom kollagen stimulering & återuppbyggnad. Vi kan dock inte behandla svårare acne eller om du medicineras mot detta – gäller samtliga metoder (tabletter, salva, roll-on etc)   2-5 behandlingar av önskat område med 2-4 veckors intervall. Resultatet skiljer sig individuellt och från behandling till behandling.

Har du följande får du ej genomgå denna behandling

  • Allvarlig diabetes
  • Högt blodtryck
  • Epilepsi
  • Pacemaker
  • Cancer
  • Herpes
  • Gravid eller Ammar

Intervallerna ligger oftast på 3-4 veckor för behandlingarna det är för att vår metabolism period är 3-4 veckor, de stimulerade områden stadgar sig och formar sig under vår metabolism och vi behöver låta kroppen bearbeta de behandlingar som gjorts innan vi kan göra nästa behandling och påverka igen.

Konsultation innan behandling är obligatorisk!   Det är viktigt att du informerar oss om du tar mediciner eller får behandling i form av salva/kräm för utvärtes bruk.

Pris exempel per behandling: 
Acne/Problemhy: Enstaka områden 500:-  *  Helt Ansikte 1500:-
Skinrejuvenation/Hudföryngring: Enstaka områden 500:-  *  Helt Ansikte 1500:- *  Ansikte, Hals & Dekoltage 3000:-

 

Comments are closed.