Naglar – Shellac/Gellack! det hållbara alternativet till nagellack

Gellack/Gelé-lack/Gel-Polish  är en ”Power Polish” och finns i en mängd olika märken, Shellac är ett av dom och de märke som funnits längst därför av misstag kallar många gellack för Shellac. Cuccio Veneer är den nya generationens Gellack som är gjord på ren gele och samma material som används för att skulptera naglar vid nagelförlängning/förstärkning.

Gellack läggs som vanligt nagellack på den naturliga nageln men har geléns hållbara resultat och ger en lätt förstärkning av naturliga nageln ( kan inte jämföras med förstärkning med material och har ingen förlängande egenskap). Gellack växer med den naturliga nageln och man gör sedan återbesök var 2-4 vecka då utväxten börjar synas eller så kan man välja att göra ett besök för borttagning. Gellack kan även tas bort hemma, prata med din nagelterapeut för att få instruktioner för just det gellack du har på dina naglar.

Du kan med fördel även köpa ett matchat vanligt nagellack för utväxten tills det är dags för återbesök. Från Cuccio & CND finns många av deras färger i vanliga nagellack av just den anledningen.

Cuccio Veneers är av 4e generationens gellack och går därför även att göra utväxt-påfyllning av inom 2 veckor om man vill fortsätta ha samma färg. Detta är enbart möjligt med detta märke.

Vi använder Gellacker från Cuccio Veneer, CND Shellac, Gelish, Re-q, Ibd, Lilly Nails m.fl.

Inför din behandling: Om Du kommer för en behandling utan att ha befintlig Gellack på dina naglar skall dina naglar vara fria från nagellack och andra produkter, vid borttagning av nagellack eller ex. nailstrenghtner tillkommer 50:- extra, för snyggast resultat se till att alla ev rester från nagellack (ex. färg kvar i nagelband mm) är borta också.

Eftervård: rengör naglarna dagligen med nagelborste och massera in nagelolja helst 2-3 gånger om dagen för att återfukta naglarna ordentligt och ge dom extra spänst och styrka, vanlig hudlotion och kräm återfuktar huden inte naglar och nagelband. Det är speciellt viktigt att du återfuktar naglar vintertid eller om du har ett arbete där du ofta utsätter dina händer för vatten eller handsprit. Materialet sitter bättre på sunda och vårdade naglar. Var rädd om dina naglar, de är inte verktyg och gellacken kan spricka/lossna om du använder dom på fel sätt, slår i eller stöter i dom mm. Lösnings- & rengöringsmedel påverkar också dina naturliga naglar samt gellackens hållbarhet.

Priser & Behandlingar Gellack:

 • Gellack (1 färg) på naturlig nagel (inget befintligt material) 350:-
 • Gellack ( 1 färg) med borttagning 400:-
 • Gellack (1 färg) med borttagning material annan salong 450:-
 • Gellack (1 färg) med tunn gelförstärkning 450:-
 • Gellack (1 färg) på naturliga nagel med IBX-behandling 480:-
 • Gellack (1 färg) med borttagning med IBX-behandling 550:-
 • Lagning/Omlackning skadad gellack  50:-/nagel  över 3 naglar = ny behandling. Lagning görs endast på gellack gjord hos oss.
 • Borttagning 150:-   material annan salong 200:-
 • Tillägg för Handmålad dekoration /3D design Cuccio Veneer 30:-/nagel  max 150:-
 • Tillägg för Glitter/chrome 10:-/nagel   max 60:-
 • Tillägg stenar/dekoration från 10:-/st max 100:-/behandling
 • Tillägg för 2 veckors påfyllning Cuccio Veneer 200:- 1 färg, vid fler färger 300:-
 • Tillägg för Design med flera färger, glitter & Chrome blandat 150:-

Comments are closed.