Fransförlängning – Volume Lashes / Volymfransar

Boka online Västervik Boka tid i Västervik Boka online Linköping Boka tid i Linköping

Volymfransar 2D-5D Volymfransar

Volymfransar är ultra tunna och lätta singelfransar som för hand plockas och appliceras i små plymer på de naturliga fransarna för att skapa en fyllighet upp till x 20 din egen täthet.

Hur fylligt resultat du kan få beror på dina naturliga fransar och vad de klarar av att bära upp då varje lite plym plockas och anpassas till just den naturliga fransen den individuella plymen ska appliceras på.

Även fast att fler fransar appliceras på en naturlig frans så väger den lilla plymen mindre än eller lika mycket som en tjockare frans vid singel fransar gör.

Oavsett om du gör fransförlängning volym eller singel så är det samma saker du bör tänka på innan och samma eftervård, läs mer under singelfransar.

Återbesökstiden är den samma om du vill undvika att behandlingen ska ta längre tid eftersom din naturliga livscykel på fransarna är den samma och inget som ändras, dock ser det inte glest ut lika snabbt om du inte tappar dina fransar sektionsvis då de små plymerna täcker upp mer än en singelfrans och för att fylla upp till samma resultat som du har vid ett nytt set krävs samma mängd appliceringar ändå.

En behandling tar ca 2-4timmar beroende på vad du vill ha för resultat.

Återbesöken baseras på hur mycket fransar du har tappat från ditt förra besök samt tiden, bokar du tid en för återbesök som är baserat på att du tappat en tredjedel (30%) av dina fransar och du har tappat hälften (50%) så kommer du inte att få en full refill alternativt om vi på den tiden du bokat hinner att göra det så debiteras du för en refill 50% istället för refill 30%.

Comments are closed.