Event / Drop In

Vi har med jämna mellanrum Event & Drop In i våra salonger då Du som kund kan ta del av extra förmånliga erbjudanden på produkter och behandlingar.

Event – Tema/VIP/Öppet Hus/Tjejkvällar mm

Då kan du som Kund ta del av de erbjudande vi har för tillfället och vi finns på plats för att svara på frågor om produkter och behandlingar. Vid dessa tillfällen görs inga behandlingar om det inte ingår något specifikt just vid det tillfället men det framgår i så fall i eventuell information. Krävs OSA för ex tilltugg, dricka, goodiebags etc så hittar du anmälan via våra facebooksidor till de tillfällen de krävs så gilla oss på fb så att du inte missar något.

Drop In

Vanligtvis har vi bara öppet för tidsbokning för våra behandlingar, men vi har med jämna mellanrum Drop In Tillfällen för olika behandlingar – oftast kortare behandlingar men ibland även de lite längre i mån om tid etc. Vilka behandlingar som Drop In-tillfällena innefattar framgår av vid varje drop in tillfälle, ibland körs de som evenemang via våra fb-sidor.

Kommande Event / Drop In etc:

Linköping

  • 23e December kl.10-14 Drop In Spray Tan & Gellack
  • 25e December kl.10-14 Drop In Spray Tan & Gellack
  • 30e December kl.14-20 Drop In Spray Tan & Gellack

 

Västervik

  • 23e September kl.12:30-19  Drop In för Spray Tan, Manikyr & Gellack
  • 29e September kl.18-21 Tjejkvälls öppet med fina rabatter & erbjudanden på produkter & presentkort
  • Hela Oktober – skänker vi 10% av sålda produkters värde till förmån av Cancerfonden & Bröstcancerfonden.
  • 29e December kl.16-21 Drop In för Spray Tan & Gellack – Härligt & Snyggt Brun Till Nyår!

Kommentera

Connect with:

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>